HIFU THERAPIE

HIFU, DE NIEUWSTE TREND OP BEAUTY GEBIED.

HIFU is de nieuwste ontwikkeling voor een niet invasieve Facelift. De HIFU behandeling is echt een vriendelijk alternatief voor de chirurgische facelift. Met HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen.

Wat is HIFU Therapie?
HIFU is de afkorting voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven en zorgt ervoor dat de collageenaanmaak van uw huid een boost krijgt. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug. Een HIFU behandeling wordt daarom veel toegepast om huidveroudering tegen te gaan en om huidverstrakking te realiseren. 

De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat het oude verslapte collageen in het behandelgebied wordt afgebroken en vervolgens in meervoud opnieuw wordt opgebouwd, waarbij het nieuwe collageen steviger en elastischer is en zo de huid verjongt.

Callogeen
Collageen is een eiwit dat de huid elastisch en flexibel maakt. Als u ouder wordt, wordt het collageen dunner en slapper en maakt de huid minder snel collageen aan. (Collageenafbraak begint al vanaf het 25 ste jaar.) U krijgt kraaienpootjes, uw wenkbrauwen, mondhoeken en kaaklijn gaan zakken. Fillers of een facelift vindt u misschien wat te rigoureus… dan is HIFU behandeling de ideale oplossing omdat hier geen mes aan te pas komt en u dus ook geen littekens zult krijgen. Daarnaast is het een uitstekende behandeling als aanvulling op injectable behandelingen.

Hoe werkt HIFU Therapie?
HIFU therapie werkt met een apparaat dat intensieve ultrageluid energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgeeft. De warmte van de geluidsgolven, (65-70 graden) werkt door in verschillende huidlagen. Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. De nieuwe collageen bouwt de huidstructuur opnieuw op,  waardoor de huid langzaam strak wordt getrokken. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. Het effect is langdurig en zonder beschadiging van het oppervlak van de huid. 

Na enkele maanden is een gladdere, strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Waar is HIFU voor geschikt?
De behandeling werkt vooral erg mooi op contouren zoals de kaaklijn en de wangen, maar ook op een dubbele kin of mond en neusplooien. Meestal is 1 behandeling voldoende

Voor-na1 Beauty by Goon

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling kan warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart u het gevoel van een lichte prikkeling of tinteling, maar dit is afhankelijk van het behandelgebied. Dit gevoel is ook kortstondig en verdwijnt vrij direct na de behandeling.

Welke zones kunnen worden behandeld?
Wenkbrauwen lift, Wangen, Wallen, Onderkin, Mond en neusplooi, Kraaienpootjes, Kaaklijn, Hals, Facelift: gelaat hals en decolleté, Facelift: gelaat en hals, Facelift: gelaat, Bovenkin

Onmiddellijk na de behandeling ziet u resultaat zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Deze vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden bezig. Touch-ups kunnen worden gedaan na 6 maanden. Dit is afhankelijk van de zone waar aan is gewerkt en zal zal 1 to 2 jaar zichtbaar blijven.

hifu-41

Is de HIFU behandeling veilig?
Goed uitgevoerd is een HIFU behandeling erg veilig. HIFU is daarom een behandeling die onder andere door de meest strenge gezondsheidsautoriteiten: Food and Drug Administration (FDA)  is goedgekeurd. Er is nauwelijks tot geen hersteltijd en complicaties zijn zeldzaam.

Voor wie is de HIFU behandeling niet geschikt?
HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of voor vrouwen die zwanger zijn. Ook bij de volgende aandoeningen wordt de HIFU behandeling afgeraden: Stollingsstoornissen; stoornissen aan het immuunsysteem; hart-, lever- en nierinsufficiëntie; allergieën; serieuze hartritmestoornissen.